+32 475 41 11 20    stephane@sdnconsulting.be

Web Design

Where affordability meets professionalism.

 

Als toemaatje op al het “zwaardere” IT-werk kan SDN Consulting u ook Web Design aanbieden, dit op basis van WordPress.

WordPress is CMS-software, ontwikkeld door Matthew Mullenweg, en wordt gezien het grote aantal gebruikers (inmiddels meer dan 60 miljoen wereldwijd) door een grote groep ontwikkelaars ondersteund. Zeer veel blogs en websites maken gebruik van dit praktische CMS.

wordpress

SDN Consulting is goed thuis in alle ontwikkelaspecten van WordPress en heeft al menige WordPress websites ontworpen en gelanceerd.

Gebruikers kunnen relatief eenvoudig de website content wijzigen zonder dat daarvoor technische kennis vereist is.
SDN Consulting verzorgt natuurlijk de vormgeving van websites maar helpt ook bij het starten van bvb. een blog en het optimaliseren van uw WordPress website.

Wij ontwerpen voor u

Voor uw website heeft u een besturingsprogramma nodig zodat u de inhoud (content) van uw website kunt actualiseren (managen). Dat kan met een zg. Content Management System (CMS). Er zijn veel meer van dit type programma’s maar WordPress is zo’n – zeer vaak gebruikt – CMS waarmee u uw website kunt aanpassen.

web

Een goede website moet up-to-date zijn én blijven want bezoekers zijn zo weg bij websites met achterhaalde informatie. Een bezoeker wil zien dat u actief bezig bent met uw informatie. Maar een website moet eerst goed in elkaar gezet worden en dan moet ook alvast gekeken worden naar optimale vindbaarheid via bijvoorbeeld Google.

U heeft dus uitsluitend een browser en een internetverbinding nodig. U logt in op WordPress en u kunt uw website direct aanpassen. WordPress staat weliswaar niet geïnstalleerd bij SDN Consulting zelf maar ik kan u wel adviseren waar uw stekje onder brengen, dit aan voordelige tarieven en degelijke support.

Geen bedrijf is hetzelfde, en dus ook de bijbehorende website niet. Er zijn eenvoudig te veel variabelen om zonder projectplan een duidelijke prijs te kunnen geven.
Veel hangt af van de beschikbare bouwstenen. Zijn er teksten? Is er beeldmateriaal? Is er een helder concept?

De ervaring leert dat het hier noemen van een bedrag voor het maken van een website alleen maar verwarring schept. Neem contact met ons op zodat we een beschrijving van uw project hebben, daarmee kunnen we u al snel een budgetindicatie geven.

Heeft u nog andere vragen, stel ze gerust via onze Contact-pagina !

 

REFERENTIES

Close Menu