Aan de hand van onderstaande stappen wordt uw website stelselmatig opgebouwd :

Stap 1: Eerste gesprek

De eerste stap is een cruciale fase in het proces naar een succesvolle website.

We brengen alle wensen in kaart. De mogelijkheden en functionaliteiten van een website worden overlopen. De structuur van de website wordt bepaald. De informatie teksten, producten en diensten krijgen een plaats en bepalen mede de lay-out, stijl en navigatie. Daar aan gekoppeld bepalen we welke zoekwoorden belangrijk zijn?

Een eerste planning wordt samen opgezet en de nodige afspraken vastgelegd. Aangeraden is dat u reeds een idee heeft van wat u wenst, alsook dat u reeds beschikt over het nodige beeldmateriaal/logo’s.

Stap 2: De opstart

Er wordt een start gegeven aan de design en bouw van de website. De domeinnaam voor de website wordt gereserveerd en het bouwen begint: opzetten van het framework, de configuratie en beveiliging, het toegangsbeheer en de mail-faciliteiten.

Tevens start het verzamelen van foto- en videomateriaal, het schrijven van titels, en teksten en andere relevante informatie om op de website te plaatsen.

Stap 3: Opvullen van de website

De afgesproken site-structuur is nu opgezet, alle pagina’s worden gevuld met de verzamelde teksten en media.

Tijdens deze stap worden tussentijdse controles en evaluatie van de inhoud uitgevoerd. Eveneens kan de website getest worden door bv. enkele gebruikers uit uw doelgroep. Deze resultaten zijn uitstekende momenten om bij te sturen.

Stap 4: Oplevering

Alle content (tekst en media) werd geplaatst op de website, de SEO (Search Engine Optimization) geactiveerd. De website is klaar en wordt opgeleverd. In wederzijds overleg wordt het web project afgesloten.

Vanaf dat moment kan er overgestapt worden naar een onderhoudsabonnement. Meer informatie is te vinden verder op deze website.