Wie | Wat | Waar

Wie ?

Opgericht in 2013 door mezelf, Stéphane De Nies, in bijberoep maar dan uitgegroeid in 2019 tot hoofdberoep, om nieuwe horizonten te verkennen.

Het idee om SDN Consulting op te richten was ontstaan en gegroeid door het idee dat er nood was aan IT-hulp of advies voor kleine KMO’s of particulieren.
Deze werden soms door problemen geteisterd, die voor hen “groot” waren maar in wezen “klein” waren…
Ik kon die firma’s niet helpen omwille van in bijberoep niet officieel in orde te zijn ! Dat werd alzo opgelost !
Sindsdien werden dan ook menige KMO’s en particulieren kunnen geholpen !

Waarom kunnen “grote” problemen voor SDN Consulting toch “klein” zijn ?

Wel, ik kan ondertussen al bouwen op meer dan 21 jaar ervaring in de IT-sector, heeft raakpunten met allerhande delen van die soms zo “moeilijke” IT-wereld…
Kennis van ITIL, Prince2, IT Project & Service Management, MS Windows Server en Client, Cisco & Ruckus Wireless, Cisco Routing en Switching zijn maar enkele voorbeelden van wat er allemaal voor handen is.
Uw “groot” probleem wordt alzo vanuit een pragmatisch standpunt bekeken en doelgericht aangepakt, niet te moeilijk gemaakt, geen zware formules of termen, maar praktisch en snel opgelost !

Aarzel dus niet om contact te zoeken voor een verkennend gesprek.

Wat ?

SDN Consulting heeft een ruim raakvlak in de IT-sector… Dit gaat van vervangen van toetsenborden, netwerkkabeltjes,… over assistentie bij uitbouw van uw “Social Media” en het bouwen van websites tot implementatie van grote (al dan niet draadloos) netwerken…

Me, myself and I…. Stéphane De Nies, oprichter, zaakvoerder en uitvoerder van SDN Consulting, heeft kennis van ITIL, Prince2, MS Windows Server & Client, Cisco Wireless, Cisco Routing & Switching, Cisco VoIP, MS Sharepoint 2010, Social Media, WordPress… Maar kan u ook verder helpen met uw IT Project & Service Management, klein of groot.

social-media-marketing-ann-arbor-michigan

Stel gerust de vraag via Contact en er wordt bekeken of SDN Consulting u kan helpen.
Mochten we u zelf niet kunnen helpen, kunnen we steeds adviseren in hoe het beste aan uw noden te voldoen of wie u dan wel zou kunnen helpen. SDN Consulting kan terugvallen op een groot netwerk van firma’s en consultants.

Waar ?

SDN Consulting is gevestigd in Lint, in de provincie Antwerpen maar zal hoofdzakelijk “van in ’t veld” opgevolgd worden.

Tussen Lier / Mechelen / Antwerpen is Lint de ideale startlocatie, geen grote snelwegen nodig en genoeg kleine baantjes voorhanden om toch bij u te raken, u kent het verkeer in België ook ???
In eerste instantie zal SDN Consultancy enkel de regio Antwerpen bedienen maar naargelang de noden of grootte v an het project kan dit herbekeken worden.

Beroepsmatig heeft SDN Consulting al ervaring met IT-projecten en -support in regio Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Over mij zou dus duidelijk moeten zijn nu 😉 Over mij

Interesse in mijn diensten ?