Stéphane De Nies

Soms voel je het als je iemand ontmoet. Dat is ‘em. Daar wil ik met samen werken.
Zelf beginnen aan dat project is vaak een moeilijke opdracht . Met de hulp en inzichten van een specialist kom je veel sneller tot een gepaste oplossing. Mogelijkheden die je zelf nooit had kunnen bedenken worden realiteit.

Met 20 jaar ervaring in verschillende sectoren help ik je graag.

#datisem

Dit ben ik...

Stéphane De Nies, zaakvoerder van SDN Consulting, kan ondertussen al bouwen op meer dan 20 jaar ervaring in meerdere sectoren. 
Kennis van ITIL Foundation, Waterfall en/of Agile Project Management, IT Service Management, MS Windows Server en Client, Cisco & Ruckus Wireless, Cisco Routing en Switching,…
Het zijn maar enkele voorbeelden van de IT-kennis die SDN Consulting in huis heeft.

Voeg daar dan een gezonde drang naar meer aan toe en je komt bij het hoofdstuk Webdesign, op basis van WordPress, dit toch ook al sinds 2013.

Stéphane heeft niet enkel expertise in de IT-wereld, Webdesign & Development maar ook als Event Professional, hij heeft al meegewerkt aan meerdere grote event producties en doorheen de jaren werd er een oog voor horeca-eventing ontwikkeld ! 
Ook de referenties spreken hier voor zich. Jumping Mechelen, Disco Dasco, City Parade, Reverze,…

ACTIVITEITEN

Of je nu...

  • Een IT-project wil uitbesteden, een feest wil geven, een website wil laten bouwen
  • Weinig of veel tijd hebt
  • Twee rechter handen hebt of liever een professional inschakelt
  • Een groot of een klein budget hebt
  • Veel of geen ideëen hebt
  • Gewoon op zoek bent naar een sidekick

Samen bekijken we hoe ik u kan helpen.

Gratis verkennend gesprek

Een project uit handen geven doe je niet elke dag. We nemen dan ook de tijd om elkaar te leren kennen zodat ik me kan inleven in jouw wereld. Wat heb jij nodig? Voelen we elkaar goed aan? Weet ik naar wat jij op zoek bent?

We overlopen alle stappen. Hierna krijg je een duidelijke offerte van mijn werkzaamheden, mijn visie en het stappenplan dat we bespraken.

IT PROJECT MANAGEMENT

“Project Management is het beheersen van projecten. Het is de manier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden.
Project Management is het werk van projectleiders en omvat doorgaans verscheidene deelprojecten met bijbehorende teams en teamleiders.”

WEBDESIGN

Door de jaren heen, vóór het ontstaan van SDN Consulting, maar ook tijdens, heb ik meegewerkt in meerdere horeca-zaken en aan meerdere grote evenementen en daardoor heb ik zeer veel bijgeleerd, veel gezien en veel ontdekt…

Laat ons stellen, er werd een oog voor horeca-eventing ontwikkeld ! “Werk zien” is ook een mooie uitdrukking !

EVENT SERVICES

SDN Consulting is goed thuis in alle ontwikkelaspecten van WordPress en heeft al menige WordPress websites ontworpen en gelanceerd.

Gebruikers kunnen relatief eenvoudig de website content wijzigen zonder dat daarvoor technische kennis vereist is.
SDN Consulting verzorgt natuurlijk de vormgeving van websites maar helpt ook bij het starten van bvb. een blog en het optimaliseren van uw WordPress website.

CONTACT

+32 (0) 475 41 11 20
stephane@sdnconsulting.be

Uitbreidingstraat 99
B-2547 Lint

Okina bv
BE 0650 695 004