Sinds februari 2019 ben ik aan de slag als freelancer voor de firma PlayPass NV. Dit in de functie van Technical Lead (Belgium) (maar het is eerder Belgium en omstreken, zelfs Albanië kan tot omstreken geteld worden ;-)…).

“Bij PlayPass draait alles om evenementen en technologie. Hun aanbod is tweeledig. Ze bieden RFID-oplossingen om klanten te helpen waardevol inzicht te krijgen in de operationele flow van een evenement. Ze verbeteren en stroomlijnen ook de evenement ervaring voor alle betrokken partijen, van de promotieorganisatie tot de bezoeker van het evenement aan de partners en sponsors van het evenement. De focus ligt op festivals, sportevenementen, beurzen en concertzalen.
Ze bundelen het oplossingen-aanbod in één modulair platform dat bestaat uit 4 verschillende services, waarbij elke service ook à la carte wordt aangeboden. De kracht van dit platform ligt in de samenhang tussen alle diensten die via het platform worden bereikt. Vanaf het moment dat er poorten openen voor een evenement, volgt de realtime rapportage het aantal bezoekers op de site, welke merken en activeringen voor die bezoeker interessant zijn en wat ze consumeren en kopen.”

Je begrijpt dat toen ik de jobomschrijving van Technical Lead en bovenstaande las dat de link tussen mijn eerdere ‘werkervaringen’ in deze job aanwezig was, IT en events !
Na het eerste seizoen was het duidelijk dat dit mij wel heel erg ligt, soms wel lange dagen en niet altijd even leuke ervaringen maar er is zeer veel werkvreugde en dat is enorm belangrijk voor mij !

Ondanks het plezier bij PlayPass wil dit niet zeggen dat ik niet zou kunnen openstaan voor andere freelance-opdrachten ! Vooral buiten het festivalseizoen (juni – augustus) kunnen er voldoende opportuniteiten zijn om andere freelance-opdrachten aan te nemen !
Via deze en de andere pagina’s op mijn website kan u perfect zien of ik iets kan betekenen voor uw bedrijf, klein of groot !!

Contacteer me dus gerust voor een vrijblijvend gesprek !