+32 475 41 11 20    stephane@sdnconsulting.be

Event Management

Weliswaar is deze dienst het minst gelinkt aan mijn meest gekende “core business”, maar net daarom is het niet onbelangrijk om deze bij in mijn diensten te vermelden en alzo toch hulp te kunnen aanbieden.

eventmanagement

Door de jaren heen, vóór het ontstaan van SDN Consulting, maar ook tijdens, heb ik meegewerkt in meerdere horeca-zaken en aan meerdere grote evenementen en daardoor heb ik zeer veel bijgeleerd, veel gezien en veel ontdekt…
Laat ons stellen, er werd een oog voor horeca-eventing ontwikkeld ! “Werk zien” is ook een mooie uitdrukking !

Moelijk uit te leggen maar onderstaande referenties spreken voor zich denk ik :

JUMPING MECHELEN — INTERNATIONAAL KAMPIOENSCHAP

jumping-mechelen

Jaarlijks evenement in de Nekkerhal te Mechelen.

SDN Consulting staat in voor de coördinatie van opbouw en afbraak van verschillende horeca-standen, steeds professioneel opgevolgd en foutloos verlopen.
Tijdens het evenement staat SDN Consulting garant voor opvolging van stock, monitoring en verbetering van allerhande werkprocessen, alsook het oplossen van probleemsituaties.
Kortom, de “TEC7” voor een succesvol evenement.

UPDATE editie 2018: mede dankzij de uitstekende werking van SDN Consulting door de jaren heen baten we sinds dit jaar al niet minder dan 7 “verschillende” horeca-standen en de Business Seats…
LOTS OF WORK, but we love it !!!!

Voor meer informatie over Jumping Mechelen verwijzen wij u graag door naar de website www.jumping-mechelen.com.

jumpingmechelen

BE RAVE

Be-Rave is a brand new event organiser. With a background mainly coloured by techno, we are now more than ready to win the hearts of the public.

On our website, we are proud to present the first BE-Rave events. Our goal? To be part of an unforgettable event, serving the best music with an impressive experience. We hope to welcome you on one of our events soon!

SDN Consulting stond hier tijdens meerdere events in voor opvolging van algemene werking mbt de drankverkoop, opvolging van personeel en stock, monitoring en verbetering van allerhande werkprocessen, alsook het oplossen van probleemsituaties…
Zodoende kon het team dat instond voor opbouw en afbraak genieten van hun rust om alles proper op te leveren en af te breken.

RETRO RENT @ F1 FRANCHORCHAMPS

Retro-Rent is een all-round cateraar, die instaat voor events van familiefeest tot grote bedijfsevenementen of beurzen.
Op F1 Franchorchamps staat Retro-Rent in voor de verkoop van +- 20 horeca standen, verkoop van stukijs, schepijs, wafels, pannekoeken.
SDN Consulting verzorgde daar tijdens de 3 dagen mee de supervisie van standen en personeel op deze toch enorm grote locatie !

REVERZE @ SPORTPALEIS ANTWERPEN

Image result for reverze

Reverze is een internationaal muziekevenement, dat jaarlijks plaatsvindt in het Sportpaleis in Antwerpen georganiseerd door Bass Events . De vertegenwoordigde muziekgenres zijn jumpstyle, hardstyle en hardcore.
SDN Consulting stond hier tijdens het event in voor opvolging van algemene werking mbt de drankverkoop, opvolging van personeel en stock, monitoring en verbetering van allerhande werkprocessen, alsook het oplossen van probleemsituaties…
Zodoende kon het team dat instond voor opbouw en afbraak genieten van hun rust om alles proper op te leveren en af te breken.

RAMPAGE @ SPORTPALEIS ANTWERPEN

2017-12-12 10_43_03-RAMPAGE 2018

Rampage brengt de ‘underground bass culture’ naar de massa. Na uitverkochte edities in de Lotto Arena met 6.000 bass-fanaten en de meest invloedrijke nationale en internationale drum&bass- en dubstep-artiesten schakelde Rampage in 2014 naar een nog hoger level in de grootste evenementenzaal van het land: het Sportpaleis.
Door hoog in te zetten op geluid en licht en een loyale en stevige fanbasis bijeen te brengen, is Rampage erin geslaagd de Belgische en internationale basscultuur met een onvergelijkbare energie te injecteren.

SDN Consulting stond hier tijdens het event in voor opvolging van algemene werking mbt de drankverkoop, opvolging van personeel en stock, monitoring en verbetering van allerhande werkprocessen, alsook het oplossen van probleemsituaties…
Zodoende kon het team dat instond voor opbouw en afbraak genieten van hun rust om alles proper op te leveren en af te breken.

DISCO DASCO CENSORED @ AREA V HASSELT

discodasco

4 edities van het welgekende “party-concept” in Area V te Hasselt (gelegen vlak naast Versuz), eerste startend op 31/01/2015.

Meer info over Disco Dasco, terug te vinden op hun Facebook-pagina.

SDN Consulting staat ook hier in voor de coördinatie van opbouw en afbraak van bepaalde delen van Area V.
Tijdens het evenement staat SDN Consulting garant voor opvolging van algemene werking, personeel, stock, monitoring en verbetering van allerhande werkprocessen, alsook het oplossen van probleemsituaties…

Kortom, het team van Disco Dasco kan zich volledig concentreren op de muziek en hoeven zich niets van de rest aan te trekken. Het is in goede handen…

CITYPARADE @ VERSCHILLENDE LOCATIES

cityparade

Jaarlijks evenement op meerdere locaties.

  • 2001 Luik • 17,000 unieke bezoekers
  • 2002 Luik • 120,000 unieke bezoekers
  • 2003 Gent • 160,000 unieke bezoekers
  • 2004 Gent • 220,000 unieke bezoekers
  • 2005 Luik • 300,000 unieke bezoekers
  • 2006 Charleroi • 175,000 unieke bezoekers
  • 2007 Charleroi • 130,000 unieke bezoekers
  • 2008 Luik • 250,000 unieke bezoekers

Organisatie en coördinatie van opbouw en afbraak en opvolging van de volledige catering. Minimum 30 bars met 250 medewerkers.

Op aanvraag kan een volledig overzicht bekomen.

Kortom, ook in Horeca Event-management kan SDN Consulting best een aardig woordje meepraten !!!
Aarzel dus zeker niet mij te contacteren.

Close Menu