Wie/Wat/Waar

SDN dWie ?

SDN Consulting is een dynamische en ambitieuze eenmanszaak, in bijberoep, opgericht door Stéphane De Nies.
Het idee om SDN Consulting op te richten is ontstaan en gegroeid door het idee dat er nood is aan IT-hulp voor kleine KMO’s of particulieren, die soms door problemen geteisterd worden, die voor hen “groot” zijn maar in wezen “klein” zijn…
Maar dat ik ze niet kan/kon helpen omwille van niet officieel in orde te zijn ! Dat is nu dus opgelost !
Waarom kunnen “grote” problemen voor SDN Consulting toch “klein” zijn ?

Wel, SDN Consulting kan bouwen op meer dan 19 jaar ervaring in de IT-sector, heeft raakpunten met allerhande delen van die soms zo “moeilijke” wereld…
Kennis van ITIL, MS Windows Server en Client, Cisco Wireless, Cisco Routing en Switching zijn maar enkele voorbeelden van wat er allemaal voor handen is.
Uw “groot” probleem wordt alzo vanuit een pragmatisch standpunt bekeken en doelgericht aangepakt, niet te moeilijk gemaakt, geen zware formules of termen, maar practisch en snel opgelost !

Waarom zou u voor SDN Consulting kiezen ?

Wel, “mijn gedacht” (zoals Balthazar Boma uit FC De Kampioenen het altijd zo mooi kan zeggen) staat het hierboven al !

Ondanks het feit dat SDN Consulting in bijberoep draait ga ik mijn uiterste best doen om u steeds zo mogelijk te helpen.
Kan dit soms enige flexibiliteit van u vereisen ? Dat kan maar dit werkt in beide richtingen…

Aarzel dus niet om contact te zoeken voor een verkennend gesprek.

Wat ?

SDN Consulting heeft een ruim raakvlak in de IT-sector… Dit gaat van vervangen van toetsenborden, netwerkkabeltjes,… over assistentie bij uitbouw van uw “Social Media” en het bouwen van websites tot implementatie van grote (al dan niet draadloos) netwerken…

Stéphane De Nies, oprichter, zaakvoerder en uitvoerder van SDN Consulting, heeft kennis van ITIL, MS Windows Server & Client, Cisco Wireless, Cisco Routing & Switching, Cisco VoIP, MS Sharepoint 2010, Social Media, WordPress… Maar kan u ook verder helpen met uw IT Project Management, klein of groot.

social-media-marketing-ann-arbor-michigan

Stel gerust de vraag via Contact en er wordt bekeken of SDN Consulting u kan helpen.
Mocht ik u zelf niet kunnen helpen, kan ik steeds adviseren in hoe het beste aan uw noden te voldoen of wie u dan wel zou kunnen helpen. SDN Consulting kan terugvallen op een groot netwerk van firma’s en consultants.

Waar ?

SDN Consulting is gevestigd in Lint, in de provincie Antwerpen maar zal hoofdzakelijk “van in ‘t veld” opgevolgd worden.

Tussen Lier / Mechelen / Antwerpen is Lint de ideale startlocatie, geen grote snelwegen nodig en genoeg kleine baantjes voorhanden om toch bij u te raken, u kent het verkeer in België ook ???
In eerste instantie zal SDN Consultancy enkel de regio Antwerpen bedienen maar naargelang de noden of grootte v an het project kan dit herbekeken worden.

Hoofdberoepsmatig heeft SDN Consulting al ervaring met IT-projecten en -support in regio Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.