Thermosmart – de slimme thermostaat !

Sinds kort loopt er op oneplanetcrowd een project dat me bijzonder interesseert. Het komt wel weeral neer op “boys ‘n toys” maar het zou bijzonder goed passen in ons huisje…3a0e5bca8508b7b894084f7375810ccf

Het doet me zelfs een beetje denken aan het “probeersel” met Sonos waarvan we er ondertussen al 4 stuks hebben hangen EN dewelke nu niet meer weg te denken  zijn uit ons leven.
Zelfs de 8-jarige dochter bestuurt de boxen als een echte DJ ;-)… EN zou niets liever willen dan een eigen “Sonosje”… Wie weet met de nieuwe PLAY 1….

Maar we zijn aan het afdwalen… 😉
Het betreft hier dus de Thermosmart, een slimme en strak vormgegeven thermostaat, die met de webportal en de gratis thermostaat app 24 uur per dag en vanaf overal ter wereld te bedienen is.

De gedachte achter Thermosmart

Ondanks alle technologische ontwikkelingen, is een klokthermostaat nog steeds niet gemakkelijk in het gebruik. Het instellen en aanpassen van de temperatuur is omslachtig en gebeurt vaak op een klein schermpje. Juist die gebruiksonvriendelijkheid is de belangrijkste reden dat de meeste mensen hun woning verwarmen wanneer ze niet thuis zijn. Dat is zonde van het geld en van het milieu.

De meeste thermostaten zijn alleen thuis te bedienen met een kamerthermostaat. Terwijl het merendeel van de mensen tegenwoordig gebruik maakt van een PC, laptop, i-pad of een smartphone. Ook zijn thermostaten vaak ouderwets of slecht vormgegeven en passen ze niet in een modern interieur.

Voor Thermosmart genoeg redenen om een geheel nieuwe, moderne thermostaat op de markt te brengen die:

  • Eenvoudig is in gebruik, Intuïtief en zelflerend is
  • Altijd en overal is te bedienen; waar ook ter wereld
  • De gebruiker helpt besparen op energiekosten en duurzaam
  • Onafhankelijk van energieleveranciers
  • Mooi en strak is vormgegeven

ALLE info op www.thermosmart.nl