SDN Consulting specialiseert zich in de cloud oplossingen van Google Apps. Wij vinden dat Google Apps de beste keuze is tussen alle verschillende cloud oplossingen op de markt, en bovendien heel budgetvriendelijk. Voor amper 40 euro per jaar kan u met de standaard applicaties zoals agenda, email, contacten en documenten volledig en veilig werken in de cloud. Erkende onderwijsinstellingen kunnen zelfs gratis gebruik maken van het exclusieve “Google Apps for Education”.

Wat is Google Apps?

Google Apps is een verzameling van online hulpprogramma’s of webapplicaties voor e-mail, agenda, documenten en nog veel meer.

Gmail voor bedrijven biedt 25 GB opslagruimte per gebruiker en krachtige spamfilters, is eenvoudig in gebruik via smartphones, werkt ook met Microsoft Outlook en garandeert 99,9% beschikbaarheid .

Afspraken online beheren met Google Calendar: via een webgestuurde agenda-app kunnen werknemers efficiënt samenwerken en vermindert u kosten en IT-problemen.

Google Drive: bewaar alles, deel wat u wilt. Google Drive is uw plek om één up-to-date versie van al uw bestanden online te bewaren.

Eenvoudiger communiceren en delen met Google Groups for Business. Google Groups kan worden gebruikt als mailinglijst en vereenvoudigt het delen van agenda’s, documenten, sites en video’s met collega’s.

Dynamische webpagina’s zijn nu net zo makkelijk aan te maken als een document. Met Google Sites maakt u veilige webpagina’s voor intranetten en teamprojecten. En dat zonder coderen of HTML.

Breid Google Apps uit naar andere bedrijfsoplossingen.Google Apps Marketplace biedt webapplicaties die naadloos samenwerken met Google Apps.

Voor een volledig overzicht kan je ook steeds een kijkje nemen op de website van Google Apps voor Bedrijven.

Waarom Google Apps?

  • Bewezen kostenbesparing
  • 50 keer meer opslag dan het industriegemiddelde
  • Mobiele e-mail, agenda en chat toegang
  • Beschikbaarheidheidsgarantie van 99,9% met synchrone replicatie
  • Beveiliging van gegevens en naleving
  • Volledige administratief beheer en databeheer
  • Betrouwbare klantenondersteuning, 24 uur per dag en zeven dagen per week

Indien u graag meer info wenst, aarzel dus zeker niet mij te contacteren.